ŞI AZI VĂ MULŢUMESC!

Poate părea banal dar, aşa cum am spus încă din titlu – şi azi… VĂ MULŢUMESC!

VĂ MULŢUMESC pentru toate mesajele primite în zilele acestea de sărbătoare! M-a surprins mulţimea lor dar şi diversitatea zonelor în care lucraţi, dragi prieteni!

Au fost aproximativ 100 de mesaje venite de la colegi din Universitatea “Ovidius” (cadre didactice, personal administrativ şi auxiliar) care mi-au amintit de performanţele UOC din perioada când am fost rector dar, foarte interesant, majoritatea mesajelor au venit de la colegi pe care îi stiu doar după nume. Îmi cer scuze, dar nu am avut când să îi cunosc în timpul mandatului meu de rector dar, se pare, că ei au reţinut ceea ce cred că e mai important: dimensiunea Universităţii “Ovidius” în spaţiul academic românesc în deja celebra “eră Epure”. Au analizat şi au comparat. Pare simplu şi chiar este. Compari şi atât.

Le mulţumesc şi celor pe care i-am cunoscut foarte bine, i-am ajutat de multe ori şi nu doar în mediul academic şi au avut curajul să îmi trimită mesaje de încurajare. Le mulţumesc chiar şi celor pe care i-am susţinut în momente grele dar care în aceste zile nu au avut curajul semnării unui simplu mesaj. Îi înţeleg. Cu siguranţă, presiunile monitorizărilor din partea actualei conduceri a UOC sunt puternice. Repet: îi înţeleg.  

După cum vă spuneam, diversitatea mediilor m-a uimit: academic, administraţie locală, administraţie centrală, politic, cultural, artistic, economic etc.

Dacă nu am reuşit să vă răspund la toţi, îmi cer scuze!

Voi, dragi prieteni…

Ştiţi însă că vă invit pe toţi la cafea, în fiecare dimineaţă, pe facebook şi pe blog să îmi citiţi gândurile!

Ştiţi că mă puteţi căuta oricând şi eu încerc să vă răspund sau să bem o cafea… reală!

Ştiţi că vă doresc sănătate pentru voi şi familiile voastre, putere de muncă, linişte şi… SPERANŢĂ.

Cu SPERANŢA în gând şi ADEVĂRUL în faţă încercăm să încheiem dar să şi deschidem Noul An… ÎMPREUNĂ!

Cu drag,

Dan E.

2 thoughts on “ŞI AZI VĂ MULŢUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *