Dan Epure se întoarce: „Candidez la funcția de rector al Universității Ovidius!”

http://www.dezvaluiri.ro/actualitate/interviu/511921-dan-epure-se-intoarce-candidez-la-functia-de-rector-al-universitatii-ovidius

31 thoughts on “Dan Epure se întoarce: „Candidez la funcția de rector al Universității Ovidius!”

 1. C.D UOC says:

  Cea mai buna veste de pe ziua de astazi domnule Rector!Aveti toata sustinerea noastra in reconstructia UOC!Cum spuneti si dvs, doar impreuna o putem face!Asteptam cu bucurie sa scapam de pensionari si lichele incompetente.Increderea noastra ati castigat-o de mult si o aveti si in ziua de astazi. Va vom demonstra asta la vot.JOS RUGINA CAT MAI REPEDE!

 2. Prof.senat says:

  Nici Senatul nu il mai vrea pe Rugina domnule Rector.Toti suntem satui pana peste cap de atata minciuna, incompetenta si rautate.Vreti sa va spun ceva, chiar cei din anturajul lui Rugina au ajuns sa va pomeneasca.Cu siuranta veti lua mai multe voturi ca data trecuta.Danut Epure cel mai adevarat manager din istoria Universitatii.

 3. Student A.C. FN says:

  Cand va intoarceti domnule Rector, poate ne reparati si noua liftul si ne scapati de doamna Iancu Veronica.Nimic nu face in interesul nostru, totul pentru ea.Atasam o postare ca dovada.Daca exista administrator era inadmisibil asa ceva.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1899385080301848&set=gm.947266495415632&type=3

  Au fost foarte multe postari de genul, dar din ordinul doamnei Iancu au fost sterse.Totusi, aceasta doamna nu este singura, mai este Alex Stanciu si Mirzea, ei ce pazesc? De net nu mai vorbim, sau poate altadata cand se va intoarce ca acum este plecat pe fir.

 4. colega FSE says:

  Un om care poarta in suflet Uiversitatea Ovidius.Aceasta este garantia ca atunci cand va reveni nu isi va bate joc.La fel dupa cum bine stiti, mai are ca garantie ce a lasat in urma cand a plecat din UOC.Un manager adevarat, singurul care are capacitatea de a face din nou lumina in institutia de invatamant constanteana.Succes Danut Epure.

 5. prof.dr. says:

  Domnului prof.,cu dragoste!
  Doamne, nu ne lasa! Sa fie numai de bine, ca de rau, ne-a ajuns!
  A venit si momentul in care sa putem sa speram ca mai exista o sansa pentru UOC, pentru noi si pentru studenti, atat de batjocoriti de tot felul de indivizi ajunsi prin conduceri de tot felul, fara sa aiba coloana vertebrala si bun-simt fata de sine, fata de oameni. Nu au facut decat rau, cat incape!
  TREBUIE sa va intoarceti si sa faceti ordine in acest loc unde colcaie ilegalitatea, unde nu exista regulamente si deontologie, unde etica e o vorba goala si unde nu a mai ramas nimic din ce ati construit cu echipa Dvs.
  Afara cu mizeria morala si cu incompetentii care au promovat cu buletinul, dupa norme proprii, incalcand standardele nationale!!
  Da, sa va fie teama tuturor celor care ati furat, ati curvit prin cabinetele universitatii, seara pe la 21, ati umilit si ati amenintat colegii, ati capusat bugetul statului, ati discreditat munca atator oameni cinstiti si seriosi. Ura voastra o simtim prin pori si prin buzunare.
  Va asteptam multi, multi, va incurajam cu urarea noastra, veniti sa fiti cel care invatand o lectie dura, acum se intoarce in folosul studentilor si al colegilor profesionisti si responsabili.
  Jos mafia! Epure RECTOR!!!!!

  • Stimate coleg! Cuvintele dumneavoastră mă emoţionează! Dar, în acelaşi timp, realizaţi că va fi greu să redăm Universitatea comunităţii, Dobrogei şi să redevină iar un NUME important în sistemul de învăţământ românesc. Va fi greu dar nu imposibil. Impreună facem schimbarea! Vă mulţumesc!

 6. Colega says:

  Grozav!!!!
  Abia aștept să văd cum vor acționa actualii decani….prodecani, șefi de departamente și tot felul de comisii ad-hoc….să vedem cum le scad “acțiunile” și cum de fac mici, mici, mici….
  Cat mai repede să reveniți în mijlocul nostru, și nu uitați de cei care au fost în perioadele grele alături de dumneavoastră, cu gândul bun și cu vorbele….
  Doamne ajută!

 7. Nouă ne pasă says:

  Cele mai multe din cadrele didactice din Universitatea Ovidius din Constanta, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Medicină, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă,Facultatea de Drept și Științe Administrative, Facultatea de Educație fizică și Sport, Facultatea de Litere, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole,Facultatea de Arte, Facultatea de Construcții, Facultatea de Teologie , de Psihologie și Științele Educației, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Istorie și Științe Politice, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie, angajatii din departamentele nedidactice, cunosc realizarile dumneavoastra si ceea ce a fost Universitatea Ovidius cand la carmă erați dumneavoastra. Intr-o unitate deplina, ne dorim sa reusim ca impreuna cu dumneavoastra,domnule rector Epure, sa recladim aceasta institutie.
  „Alea iacta est”

 8. Coleg says:

  Către …nouă ne pasă
  Adevărat că zarurile a fost aruncate, numai sa nu fie măsluite!
  Sa ne adunam resursele și să sprijinim acest om de valoare….Dănuț Epure!

 9. conferențiar universitar says:

  La cât au furat actualii șefi de la Ovidius, ar fi cazul să vă întoarceți mai repede! Altfel, ăștia sunt în stare să fure și gardul … doar atât le-a mai rămas de furat…

 10. universitar says:

  De abia aștept să vă reîntoarceți la Universitate! Meritați! Mult, mult succes și multă, multă sănătate! Ne-am săturat de aroganțele șefilor și sefuților, ne-am săturat de umilințe! E timpul să răsară soarele și pe strada noastră, a universitarilor! Vă suntem alături, mulți, din ce în ce (și) mai mulți!

 11. Gaby Raica says:

  Eu zic că nu te merită Universitatea!….la modul cum te-au lucrat tovarășii cu jumătate de normă….trebuie să ai mare curaj și, mai ales, să iubești această Universitate la fel precum cei dragi ție!
  Dar…………..

 12. SDT says:

  Bravo Dane ! Asteptam de mult sa aud asta ! Baftă si sunt convins ca o sa câștigi detasat! Acum sincer sunt de acord cu ce a spus dl Raica…chiar nu te merita dar pentru binele învățământului superior constantean este foarte bine ca vrei sa revii.

 13. Bobel says:

  Dragă domnule rector Epure,vă scriu pentru a vă transmite cât de mult țin eu la dumneavoastră și, chiar dacă de cele mai multe ori v-am trădat, eu pe dumneavaostră v-am recunoscut ca rectorul meu. Vă rog să mă credeti că nu am avut alta variantă,am pactizat cu dușmanii dumneavoastră pentru a vă fi alături mai târziu.
  Eu acum mă pregatesc să-l părăsesc pe Ruginitul și să mă alătur dumneavaostră.Voi veni cu toată experiența mea de trădător,îi voi aduce și pe alții de teapa mea,ca să fac din nou să renască această universitate, din propria-i cenușă, mai jos și tot mai jos.
  Cu eternă prețuire, al dumneavaostră Bobel.
  PS: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este, mai mult sau mai puțin, pur întâmplătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *