NAȚIONALA ROMÂNIEI A URCAT PE LOCUL 42 ÎN CLASAMENTUL FIFA. GERMANIA – NOUL LIDER

Conform MediaFax.ro, echipa națională a României a urcat patru locuri în clasamentul Federației Internaționale de Fotbal ( FIFA), dat publicității joi, 6 iulie, și se află pe poziția 42, cu 713 puncte. Conform ultimei statistici și o dată cu încheierea ultimului mare eveniment sportiv al anului și anume, Cupa Confederației, Germania este noul lider al ierarhiei mondiale, după ce pe 2 iulie, a câștigat acest din urmă eveniment.

Brazilia se află pe poziția secundă, urmată de Argentina, Portugalia și Elveția, în top 5. Tot potrivit acestui articol al MediaFax.ro, Polonia a înregistrat un salt de patru poziții venind puternic din urmă și amenintînd concurența. Dintre celelalte adversare ale României din grupa E a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018 Danemarca este, de asemenea, în ascensiune urcând de pe 51 pe 47.

Muntenegru a pierdut două locuri și este pe 54, Armenia a coborât cinci poziții până pe locul 73 iar Kazahstan se află pe 106, cu șase locuri mai jos față de luna trecută.

Dacă stăm să comparăm rezultate naționalei României din ultima vreme am putea spune că nu sunt ceea ce toți suporteri noștri așteptau. LPF și FRF au viziuni total diferite de această nouă era ,,Daum’’, primii îl vor plecat pe actualul selecționer al României din cauza lipsei de rezultate, iar federația vrea să continue această campanie deloc îndestulătoare.

Așadar toți cei implicații în acest nou proiect, începând de la membri ,,Generației de Aur’’ care vor deja un nou selecționer și până la comitetul executiv al FRF rămân în continuare într-un război care, după unele surse, reprezintă salvarea fotbalului românesc.

Oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *