Atac de Ziua Națională

Astăzi, de Ziua Națională a României, blogul meu a fost atacat și de la orele 10 până acum nu a funcționat. Acest atac nu este primul, până acum fiind mai multe tentative de a mă bloca și de a împiedica comunicarea dintre noi!

Se pare că „prietenii mei” au profitat de mini-vacanță și s-au ocupat mai intes să îmi blocheze blogul și de data asta au reușit pentru câteva ore!

Nu știu ce i-a deranjat mai mult: faptul că tot mai mulți colegi au curajul să scrie comentarii și să își spună punctul de vedere, faptul că săptămâna trecută am ajuns pe locul 3 pe trafic.ro secțiunea bloguri personale  sau faptul că materialele mele sunt cititie și comentate de colegi din alte centre academice din România și nu numai!

Fac acum o promisiune solemnă: indiferent de tentativele voastre nu voi înceta să demasc ilegalitățile făcute de voi, iar vocea mea va fi tot mai auzită! Curând vom comunica și prin alte canale și veți afla ce înseamnă a IV-a Putere în stat! În loc să încercați să mă reduceți la tăcere mai bine vă preocupați de situația UOC și de colegii de care vă băteți joc zi de zi!

Tuturor celor din mediul academic și numai care mi-ați semnalat problema de astăzi vă mulțumesc și pe această cale și vă urez LA MULȚI ANI de Ziua Națională!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *