Reguli de comentare

Reguli de comentare

Chiar dacă încurajez opiniile și schimbul de idei, comentariile fiind o modalitate de realizare a acestor deziderate, ar fi corect să menționez o serie de reguli, astfel încât discuțiile să se desfășoare într-un cadru civilizat:

  • Acest blog reprezintă un spațiu privat în care îmi voi face cunoscute gândurile, ideile, preocupările. Prin urmare, comentariile nu se constituie într-un drept al dumneavoastră, ci reprezintă o modalitate civilizată prin care puteți rezona sau nu cu ideile mele. Din acest motiv, împreună cu echipa mea de comunicare, ne rezervăm dreptul de a modera comentariile înainte de a le face publice pe site.
  • Nu am pretenția că dețin adevărul absolut. Articolele de pe acest blog reprezintă opiniile mele sau ideile echipei mele de comunicare, pe care, în momentul publicării, le agreez. Sunt un adept al dezbaterii, chiar al polemicii, în condițiile în care acestea sunt argumentate. Lipsa argumentelor, zvonistica sau replicile tendențioase, limbajul trivial, înjurăturile și alte forme de exprimare necivilizată vor conduce la neaprobarea comentariilor dumneavoastră și la blocarea IP-ului.
  • Blogul beneficiază de un mecanism automat de protecție anti-spam. Anumite IP-uri sau anumite adrese de e-mail se pot găsi în baza de date a programului anti-spam. Din acest motiv este posibil ca anumite comentarii să nu apară deoarece au fost marcare automat ca spam. Dacă vă aflați în această situație, vă rog să mă contactați pentru a efectua verificările de rigoare.
  • În cazul în care aduceți drept „argumente” expresii precum „lasă că știm noi”, „știu eu mai bine”, „nu e așa, boule” și altele de acest tip, vă informez că nu vom aproba comentariul iar IP-ul dumneavoastră va fi blocat. Acestea nu sunt argumente, ci insulte pe care nu le tolerăm.

În cazul în care considerați că puteți respecta acest set minimal de reguli, vă spun bun venit și vă invit să dezbatem și să lămurim împreună orice fel de idee. Vă mulțumesc!

Dănuț Tiberius Epure